VVS Västervik

Allt inom VVS •

Om oss

Ett ungt företag med bred kompetens

M-R VVS AB grundades i april 2017 av Raimo Muukki, en certifierad VVS-installatör. Målet med verksamheten är att kunna tillhandahålla effektiva lösningar på alla tänkbara önskemål som gäller arbeten inom VVS och den kompetens företaget har bådar för kvalitativa arbeten som utförs på ett fackmannamässigt korrekt sätt. För oss är det viktigt att arbeta noggrant och att ha kvalitet i åtanke oberoende av vad orsaken till att vi anlitas är. Hos oss skall alla kunder känna att de är i trygga händer.

Fullt försäkrade och registrerade för F-skatt

M-R VVS AB har en komplett ansvarsförsäkring och är registrerat för F-skatt, vilket innebär att vi också kan låta alla privatpersoner använda sina ROT-avdrag. Vi vill att det skall kännas pålitligt att anlita oss och avsätter därför tid för att kunna ge en personlig service och åstadkomma resultat som både är hållbart och kvalitativt utförda både vad gäller material och installation.

Hos oss blir alla bemötta med lyhördhet

Trots att vi är ett ungt företag har vi redan fått många goda omdömen och återvändande kunder. Det ser vi som ett betyg på att vi gör ett bra jobb som lever upp till de högt ställda krav våra kunder har.

Vi ser fram emot att även få hjälpa er med allt som rör värme, vatten och sanitet!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en rörmokare i Västervik som kan ta sig an allt som har med VVS att göra.

  Adress
  Nedre Norrtullsgatan 4
  59335 Västervik

  Telefon
  070-482 33 67

  E-post
  offert@vvsvastervik.se

  Orgnr
  559102-7551

OM OSS

När du söker efter en rörmokare i Västervik som kan ta sig an allt som har med VVS att göra.

Vvsvästervik.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. M-R VVS AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Nedre Norrtullsgatan 4
59335 Västervik

070-482 33 67

offert@vvsvastervik.se

Orgnr:
559102-7551