VVS Västervik

Allt inom VVS •

Om ROT-avdraget

Skattesubvention för privatpersoner

Privatpersoner i Sverige som äger den bostad de bor i åtminstone en del av året har rätt att dra nytta av ROT-avdraget när man anlitar hantverkare för att renovera, bygga till eller bygga om i en fastighet. Vissa former av underhåll är även godkänt. För att man skall få göra avdraget måste man betala skatt i Sverige på sina inkomster under det år som arbetet utförs och företaget i fråga måste vara registrerat för F-skatt.

Arbeten utföra av rörmokare som är godkända

Du kan vända dig till oss på VVS Västervik och använda ROT-avdraget vid flera typer av arbeten. Om fastigheten är äldre än fem år får du använda subventionen exempelvis när vi gör rörinstallationer eller förser dig med en ny värmepump. Storleken på subventionen uppgår till 30 % av de totala arbetskostnaderna och man får inget avdrag för utrustning eller resor. Olika regler gäller för bostadsrätter och småhus, men vi hjälper dig reda ut vad som är gällande för just dig.

Avdraget finns inräknat på fakturan

Om du väljer att använda dig av ROT när du anlitar oss som rörmokare kommer den subvention du är berättigad till att finnas inräknad på fakturan. Vi ansöker därefter om resterande belopp från Skatteverket och informerar dem om avdraget som gjorts för arbetet vi har utfört.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en rörmokare i Västervik som kan ta sig an allt som har med VVS att göra.

  Adress
  Nedre Norrtullsgatan 4
  59335 Västervik

  Telefon
  070-482 33 67

  E-post
  offert@vvsvastervik.se

  Orgnr
  559102-7551

OM OSS

När du söker efter en rörmokare i Västervik som kan ta sig an allt som har med VVS att göra.

Vvsvästervik.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. M-R VVS AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Nedre Norrtullsgatan 4
59335 Västervik

070-482 33 67

offert@vvsvastervik.se

Orgnr:
559102-7551