VVS Västervik

Allt inom VVS •

Badrumsrenovering

En badrumsrenovering kan innebära många saker och vi på VVS Västervik blir flitigt anlitade för att utföra arbeten som innefattar alla ledningar i utrymmet. Eftersom ett badrum är det rum i fastigheten som utsätts för mest fukt, vilket kan ge upphov till vatten- och fuktskador om rörinstallationer inte görs korrekt, är det alltid viktigt att man anlitar ett VVS företag i Västervik som har den nödvändiga kompetensen för uppdraget. Ni kan med trygghet vända er till oss när ni vill anlita certifierad personal för arbeten i våtrum!

VVS när ni skall renovera badrum i Västervik

Vi kan bland annat bistå med att byta kommoder, handfat och blandare när ni gör en badrumsrenovering i Västervik. Det går också bra att be oss om hjälp när ni vill dra in vattenledningar till en tvättmaskin, eller när ni skall montera en duschvägg i glas och har utanpåliggande rör. Vi blir även flitigt anlitade för att byta toalettstol. Om det är önskvärt kan vi även, tack vare våra kontakter, hjälpa er hitta en plattsättare i Västervik som kan kakla om utrymmet.

Badrumsrenovering

Säkra vatteninstallationer vid badrumsrenovering i Västervik

Oberoende av om ni behöver en VVS montör eller plattsättare i Västervik för att er renovering skall nå upp till det önskade resultatet kan ni ta kontakt med oss.

 • Vi är lyhörda inför de önskemål ni har
 • Vi utför alla installationer fackmannamässigt korrekt
 • All vår personal är utbildad

Vi har ett bra pris för att renovera badrum

Ni är varmt välkomna att ta kontakt med oss när ni behöver göra en badrumsrenovering i Västervik. Vi inleder med ett kravlöst hembesök under vilket ni får en möjlighet att berätta vad det är ni vill ha hjälp med. Efter besöket kommer vi ge en offert med vårt pris för arbetet, och ni får titta på kostnadsförslaget i lugn och ro innan ni bestämmer er för om ni vill gå vidare med vårt erbjudande eller inte. Vi kan även anlitas för andra arbeten som rör VVS, bland annat finns vi till för er som behöver en ny bergvärmepump i Västervik.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en rörmokare i Västervik som kan ta sig an allt som har med VVS att göra.

  Adress
  Nedre Norrtullsgatan 4
  59335 Västervik

  Telefon
  070-482 33 67

  E-post
  offert@vvsvastervik.se

  Orgnr
  559102-7551

OM OSS

När du söker efter en rörmokare i Västervik som kan ta sig an allt som har med VVS att göra.

Vvsvästervik.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. M-R VVS AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Nedre Norrtullsgatan 4
59335 Västervik

070-482 33 67

offert@vvsvastervik.se

Orgnr:
559102-7551