VVS Västervik

Allt inom VVS •

Bergvärmepump

Bergvärme är ofta ett idealt uppvärmningssystem för villaägare, och när man väl väljer att förse sin fastighet med en kvalitativ bergvärmepump kan man sänka sina uppvärmningskostnader rejält. För att systemet skall fungera så bra som möjligt är det viktigt att man väljer en pump som är kvalitetstestad och som installeras av auktoriserad personal. Vi som arbetar på VVS Västervik har en lång erfarenhet av att hjälpa villaägare att både välja ut och installera den anordning som skall användas.

Vi är kunniga inom värmepumpar i Västervik

Vårt företag är en auktoriserad återförsäljare av Vaillants värmepumpar. Företaget är ledande inom uppvärmningstekonologin och har över 145 års erfarenhet inom sitt område, något som bådar för ett bra resultat när man väljer deras produkter. Våra rörmokare i Västervik kan hjälpa er installera den pump som är bäst lämpad för er fastighet. Den bergvärmepump ni väljer har en 10 års kompressorgaranti och rostfria komponenter för att hålla en hög standard.

Vi förser er med pump för bergvärme i Västervik

När ni anlitar våra rörmokare i Västervik för att få en bergvärmepump kommer vi bland annat:

 • Placera bergvärmepumpen på den mest optimala platsen
 • Kontrollera så att anordningen fungerar som den skall
 • Erbjuda regelbunden service och underhåll

Vi förser er med bergvärmepump till en låg kostnad

När ni har gjort allt nödvändigt markarbete och borrning för att utrusta fastigheten med bergvärme i Västervik finns vi tillgängliga för installation av pumpen. Vi kan också hjälpa er som skall byta ut den befintliga anordningen mot en med bättre prestanda och ni får gärna kontakta oss om ni vill veta mer om de modeller vi tillhandahåller. Hör av er antingen via mejl eller telefon för att få information om pris för bergvärmepump samt installation så återkommer en av våra medarbetare till er så snabbt som möjligt.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en rörmokare i Västervik som kan ta sig an allt som har med VVS att göra.

  Adress
  Nedre Norrtullsgatan 4
  59335 Västervik

  Telefon
  070-482 33 67

  E-post
  offert@vvsvastervik.se

  Orgnr
  559102-7551

OM OSS

När du söker efter en rörmokare i Västervik som kan ta sig an allt som har med VVS att göra.

Vvsvästervik.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. M-R VVS AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Nedre Norrtullsgatan 4
59335 Västervik

070-482 33 67

offert@vvsvastervik.se

Orgnr:
559102-7551